Home kv Thor

Sponsorkliks

Vrienden en vriendinnentraining
Op woensdag 30 juni is er in plaats van de gebruikelijke training een vrienden en vriendinnentraining voor de F, E en D. Dit houdt in dat alle spelers een of meerdere vriendjes/vriendinnetjes mee mogen nemen!
Voor deze training komt er een hoofdtrainer van de KNKV: Ruben Boode. Ruben Boode is een voormalig korfballer in de korfbal league en huidig korfbalcoach. Sinds 1 september 2020 is hij de assistent bondscoach van het Nederlands korfbalteam, samen met bondscoach Jan Niebeek.
 
16 juni krijgen de kinderen uitnodigingen mee om hun vriendjes/vriendinnetjes uit te nodigen. Ook zal er met de scholen contact worden opgenomen om kinderen uit te nodigen via SocialSchools/nieuwsbrieven. Vriendjes/vriendinnetjes moeten zich aanmelden voor de training bij Arja: 0645093915 of via de mail: tc@kvthor.nl
Ben je al lid? Dan gaan we ervan uit dat je bij de training bent. Ben je er niet? Meld je dan af bij Arja.
 
Clinic voor trainers
We zijn blij dat spelers uit de A en de senioren de spelers uit de jeugdteams willen trainen en coachen. Het is fijn dat zij vrijwillig wekelijks de training voorbereiden, verzorgen en daarnaast ook op zaterdag het team coachen. Om hen wat extra te inspireren organiseren we een clinic voor hen via Korfbalstars van André Kuipers. André Kuipers is voormalig topkorfballer en huidig korfbalcoach. Als speler werd hij meervoudig Nederlands kampioen en hij speelde 10 seizoenen in de korfbal league. Ook was hij onderdeel van het Nederlandse team waarmee hij verschillende medailles heeft gewonnen.
De exacte datum van deze clinic is nog niet bekend. Mocht je op dit moment geen trainen geven, maar heb je heir wel interesse in? Dan ben je van harte welkom om ook mee te doen met de clinic. Neem dan contact op met Arja.
 
Korfbalstars zomerclinics
In de zomer gaan we bij THOR genieten van een welverdiende vakantie. Heb je zin om in de zomervakantie te korfballen, geef je dan op voor de korfbalclinics van Korfbalstars!
Meer informatie vind je hier: https://www.korfbalstars.nl/zomerclinics/
 

Uitslagen

't Capproen 1 - THOR 1 11 - 7
Atlantis 4 - THOR 2 8 - 19
Nova 4 - THOR 3 16 - 7
THOR MW1 - RDZ MW1 14 - 8
Het Bosch A1 - THOR A1 11 - 12
RDZ B2 - THOR B1 5 - 8
OVVO D1 - THOR D1 9 - 2
Tweemaal Zes E2 - THOR E1 3 - 4
SDO F1 - THOR F1 10 - 15

realisatie: oscreative webdesign