Vanaf 2016 heeft de Kangoeroe Klup zijn intreden gedaan bij korfbalvereniging THOR in Harmelen. De Kangoeroe Klup biedt leuke, leerzame en verantwoordelijke spelvormen aan, voor kinderen tussen de 3 en 6 jaar. De Kangoeroe Klup richt zich voornamelijk op het meer en beter laten bewegen van deze kinderen. De spelvormen die worden aangeboden zijn niet gericht op korfbaltechnieken en het spelen van wedstrijden. Wel hebben veel spelvormen een knipoog naar het Korfbal.

De Kangoeroe Klup is sinds 2007 een product van de KNKV. Begeleiders gaan een clinic volgen om de kinderen op een zo goed mogelijke manier te kunnen begeleiden. Ook is er vanuit de KNKV een draaiboek met allemaal leuke oefeningen en spellen die, samen met onze nieuwe spullen, gegeven kunnen worden aan de kinderen.

De Kangoeroetjes zijn elke woensdag van 6 uur tot 7 uur te vinden bij THOR. Ben je benieuwd naar onze nieuwe Kangoeroetjes kom dan gerust een keertje kijken of meedoen!

KCD 1 - THOR 1 12 - 12
KCC 9 - THOR 2 6 - 11