Woensdag 30 maart 2016 heeft de Kangoeroe Klup onder leiding van Joyce van Steenpaal en Anja Pranger voor het eerst getraind op het veld. Met in totaal 14 kinderen was het een groot succes. De Kangoeroetjes zagen er erg blij uit toen zij fanatiek bezig waren met een paas-estafette, een skippybal parcours en het verzamelen van zoveel mogelijk eieren. De Kangoeroetjes zijn elke woensdag van half 6 tot kwart over 6 te vinden bij THOR, maar als het aan de kangoeroetjes had gelegen waren we langer doorgegaan.

Vanaf maart heeft de Kangoeroe Klup zijn intreden gedaan bij korfbalvereniging THOR in Harmelen. De Kangoeroe Klup biedt leuke, leerzame en verantwoordelijke spelvormen aan, voor kinderen tussen de 3 en 6 jaar. De Kangoeroe Klup richt zich voornamelijk op het meer en beter laten bewegen van deze kinderen. De spelvormen die worden aangeboden zijn niet gericht op korfbaltechnieken en het spelen van wedstrijden. Wel hebben veel spelvormen een knipoog naar het Korfbal.

De Kangoeroe Klup is sinds 2007 een product van de KNKV. Begeleiders gaan een clinic volgen om de kinderen op een zo goed mogelijke manier te kunnen begeleiden. Ook is er vanuit de KNKV een draaiboek met allemaal leuke oefeningen en spellen die, samen met onze nieuwe spullen, gegeven kunnen worden aan de kinderen.

Ben je benieuwd naar onze nieuwe Kangoeroetjes kom dan gerust een keertje kijken of meedoen!

Bierproeverij
za juni 15 @19:30 -