Home kv Thor
Steeds meer scholen gaan aan de slag met maatschappelijke stages. Dat moet ook wel want sinds 2011 is het verplicht en moeten alle scholen hun leerlingen een maatschappelijke stage aanbieden. Bij THOR is deze maatschappelijke stage in te vullen. Misschien doe je al wel iets wat je als stage kunt gebruiken. Geef je bijvoorbeeld trainen aan een jeugdteam of fluit je regelmatig een wedstrijdje dan kun je hier waarschijnlijk je stage mee invullen. Doe je nog niet zoiets, geen nood, er is genoeg te doen, dus we kunnen samen kijken wat je leuk vindt en wat er geschikt is. 
 
Er zijn binnen onze vereniging een heleboel taken die jongeren uit kunnen voeren; van trainen geven, helpen met het vinden van sponsoren tot aan het helpen bij het organiseren van activiteiten. Als vereniging vinden we het belangrijk dat zowel de stagiair als de club er voordeel van heeft; we willen een echte win-win situatie. Om alles in goede banen te leiden, zullen we goede afspraken moeten maken, zodat hetgeen je wilt doen past binnen de club. 
 
Aarzel echter niet om je aan te melden; er is meer dan genoeg te doen. Heb je interesse, meld je dan aan via stage@kvthor.nl

Uitslagen

KCD 1 - THOR 1 12 - 12
KCC 9 - THOR 2 6 - 11
Reflex 1 - THOR 3 12 - 7
HKC (Ha) MW1 - THOR MW1 4 - 8
SDO A2 - THOR A1 5 - 15
ESDO A3 - THOR A2 6 - 2
EKVA B2 - THOR B1 4 - 7
Reflex D1 - THOR D1 13 - 2
Vinken E2 - THOR E1 3 - 6
SDO E2 - THOR E2 1 - 3
OVVO F1 - THOR F1 9 - 3

 


realisatie: oscreative webdesign