Ook jij kunt helpen! Uniek aan de VriendenLoterij is dat deelnemers zelf kunnen kiezen welk goed doel of welke culturele organisatie zij steunen. Daarbij gaat maandelijks minimaal 40% van de inleg van jouw lot naar het goede doel van jouw keuze. Als deelnemer van de Vriendenloterij ontvang je ook een persoonlijke VIP-KAART waarmee je gratis naar meer dan 150 musea kunt en tot 50% korting ontvangt op talloze dagjes en avondjes uit. Van bioscoop en dans tot musical, dierenpark en opera.

Ben je iemand of ken je iemand die meespeelt met de Vriendenloterij geef THOR dan op als jouw goede doel!

Ben je al lid van de Vriendenloterij dan kun je dit doorgeven via de Klantenservice. Gebruik bijvoorbeeld de chat. Geef je postcode en huisnummer door en zeg dat je voortaan kv THOR uit Harmelen wilt steunen als goed doel. Als het goed is speel je dan met ingang van de volgende maand mee en gaat 40% van jouw lot naar THOR: voor ons een opbrengst van circa € 85,= per jaar!

Daarnaast kunnen we een project aanmelden, zoals verdere verduurzaming van ons clubgebouw. Elk jaar maken 100 clubs kans op een bijdrage van € 5.000,= voor hun project. Om je project te kunnen aanmelden moeten er minimaal 20 loten meespelen ten gunste van THOR.

Ben je nog geen lid van de Vriendenloterij en wil je meespelen, dan kun je je hier aanmelden.