Update 16 januari

We mogen weer!

Afgelopen vrijdag 14 januari tijdens de persconferentie is duidelijk geworden dat we weer in de zaal mogen korfballen op onze gebruikelijke trainingstijden! Wat een fijn nieuws!
Publiek is helaas nog niet toegestaan en ook wedstrijden tegen andere verenigingen mogen nog niet. Voor spelers vanaf 18 jaar geldt dat zij hun QR-code moeten laten controleren. Wel mogen we onderling wedstrijden spelen.

Zaterdag 22 januari a.s. willen we tussen 12.00 uur en 17.15 uur onderlinge wedstrijden organiseren, startend met de jongste jeugd en eindigend met de senioren. Helaas mag er geen publiek aanwezig zijn.
Kun je hierbij niet aanwezig zijn, laat dit dan zo snel mogelijk aan je trainer/coach weten!

De exacte planning volgt als we in beeld hebben hoeveel en welke spelers aanwezig zijn.

Update 2 december

Naar aanleiding van de Corona maatregelen die afgelopen zondag zijn ingegaan heeft het KNKV bekeken welke gevolgen dit heeft voor de korfbalwedstrijden en trainingen. Het KNKV volgt het NOC-NSF in de visie dat sporten belangrijk is voor de gezondheid en moedigen het aan om te blijven sporten.

Met deze reden heeft het KNKV besloten dat de wedstrijden door mogen gaan, tot 17.00 uur. Voor de breedtesport, jeugd, 2e, 3e en midweek blijft de competitie doorlopen. Voor de wedstrijdsport, het 1e, worden de wedstrijden als vriendschappelijk gezien.
Wanneer een wedstrijd later staat gepland dan 17.00 uur kan deze worden verzet. Om 17.00 uur moet de sporthal leeg zijn. Wanneer een wedstrijd wordt afgezegd, zal er geen boete volgen.

Tegelijkertijd is het belangrijk dat een ieder zich prettig en veilig voelt in het veld. Mocht je het op enig moment niet als voldoende veilig ervaren, dan is het belangrijk om te weten dat je als speler of ouder van een speler altijd de keuze hebt om wel of niet mee te doen met de wedstrijden en trainingen. Besluit je dat je niet mee wilt doen, laat dit dan tijdig weten aan het wedstrijdsecretariaat en je trainer.

De trainingen voor de jeugd worden verplaatst:

  • woensdag 15.00-16.00 F, E, D2
  • woensdag 16.00-16.55 D1, B, A

Vanwege school en werk zullen niet altijd alle spelers en trainers aanwezig kunnen zijn. Wekelijks wordt bekeken wie er kunnen komen trainen en wie de training kan geven.

Mochten jullie vragen hebben over bovenstaande, stel ze dan via secretariaat@kvthor.nl

N.B. De aangescherpte corona regels schrijven ook voor dat je op locaties waar je een Corona Toegangsbewijs moet laten zien, je ook een mondkapje moet dragen. Dit geldt bijvoorbeeld wanneer je binnen komt en wanneer je naar het toilet gaat. Als je zit of de sportvloer betreedt cq. gaat sporten, dan mag het mondkapje af.