Zaterdag 24 september

Nadat er vorige week thuis verloren was tegen Nova D1 (2-7), moest Thor D1 deze week weer winnen om in de race voor het kampioenschap te blijven. Net zoals vorige week zat het weer niet mee en regende het lekker???? Maar dat is voor onze D1 zeker geen probleem. Iedereen had er zin in en wilde zelfs vrijwillig warmlopen in de stromende regen.

Om 09:30 liet de scheids zijn eerste fluitsignaal horen en begon de wedstrijd. Gelijk onderschepte de verdediging van Thor de bal, waardoor de aanval wist te scoren. 0-1 ! Wissels Fenna en Megan stonden fanatiek aan te moedigen, zelfs zonder vest (ook hier weer het bewijs dat een beetje regen onze D1 niet stopt!)

Helaas scoorden de tegenstanders later ook de gelijkmaker, maar dit weerhield Thor er niet van. Met een stand van namelijk 1-3 ging de D1 de rust in. Jochem zei dat ten opzichte van vorige week veel beter werd gespeeld en dit volgehouden moest worden. Na wat kleine tips, ging de D1 er weer met volle moed tegenaan.

Door mooie doelpunten van Evelien en David & het goede verdedigen bij het uitbrengen en aan de middellijn van o.a. Cees, Mees en Alexandra, resulteerde de wedstrijd in een stand van 1-6.
Mooie overwinning! Op naar volgende week!