Voor het veldseizoen is er weer een indeling gemaakt met alle kantinediensten die er gedraaid moeten worden. Wanneer je ingeroosterd staat en je bent verhinderd, ben je zelf verantwoordelijk om een vervanger te regelen.

Als je nog vragen hebt en/of leuke verfrissende ideeën voor de kantine mail ons dan naar kantinecommissie.thor@gmail.com

Wij wensen jullie een sportief veldseizoen!

De kantinecommissie

Spelregels
Er wordt gezorgd dat de kantine open is voor de eerste kantinedienst. Mocht dit niet lukken, wordt de sleutel gebracht bij één van de vrijwilligers die de eerste dienst hebben. Als je geen kantinedienst kan draaien moet je zelf voor vervanging zorgen. Blijf nooit zomaar weg!!

Zaterdag 3 september

11:30 - 13:00 Nog geen kantinedienst
13:00 - 15:00 Nog geen kantinedienst

Zaterdag 17 september

09:15 - 10:30 Tom & Ilse
10:30 - 11:45 Ilse (moeder Tim) & Alysse (Moeder Alexandra)
11:45 - 13:15 Jan Roel & Karlijn
13:15 - 14:15 Dylan & Demi J
14:15 - 15:30 Madelon & Julia N
15:30 - 17:00 Judith & John

Zaterdag 1 oktober

09:15 - 10:30 Sara (moeder Art) & Diane (moeder Boaz)
10:30 - 11:45 Anja (moeder Sanne) & Martin (vader Thijmen)
11:45 - 13:15 Pitou & Bianca
13:15 - 14:15 Matthias & Tom
14:15 - 15:30 Sjoerd & Julia B
15:30 - 17:00 Evelien & Simone

Zaterdag 15 oktober

09:15 - 10:30 Lisa & Linde
10:30 - 11:45 Lesley (vader Jozua) & Diane (moeder Milan)
11:45 - 13:15 Demi H & Yvonne
13:15 - 14:15 Jochem & Arja
14:15 - 15:30 Renee & Julia G
15:30 - 17:00 Leonie & Lida

Zaterdag 29 oktober

15:00 - 17:00 Jannika & Elin

Gedeeltelijk rookvrij

Omdat 1 van de challenges is om een gedeeltelijke rookvrije accommodatie te worden hebben we hier met elkaar ook over nagedacht. Wij vinden het als vereniging belangrijk dat met name de jeugdleden niet blootgesteld worden aan rokende mensen. Daarom zullen wij een plek gaan creëren speciaal voor de rokers wat zoveel mogelijk uit het zicht is van niet rokende kinderen/mensen.

Voor nu geven wij het advies af om niet voor de kantine te roken maar jezelf te verplaatsen door naast het materialenhok te gaan staan.

Alcoholbeleid

Zoals bij de meeste misschien wel bekend: wij schenken in de sportkantine alcohol vanaf 14.00u 's middags. Wij schenken niet aan jongeren onder de 18 jaar.

Statiegeld

Per 1 juli jl. is er statiegeld toegepast op de plastic flesjes. Dit is een van de redenen dat we de prijzen hebben moeten verhogen om het statiegeld hierin mee te verrekenen. Uiteraard ben je vrij om de lege statiegeldflessen mee naar huis te nemen en deze zelf in te leveren bij de supermarkten.

Wij zullen ook speciale prullenbakken gaan neerzetten die alleen bestemd zullen zijn voor de statiegeldflessen. Wat kort gezegd inhoudt dat als je je statiegeldfles hierin deponeert je de vereniging sponsort met het statiegeld. Wij zullen deze flesjes inleveren bij de supermarkt en het statiegeld zal dan bestemd zijn voor de vereniging.

Wij hopen natuurlijk van harte dat dit jullie uitnodigt om via deze kleine handeling de vereniging extra te sponsoren. De speciaal daarvoor bestemde prullenbakken zullen wij duidelijk aanduiden dat deze alleen bestemd zullen zijn voor de statiegeldflessen.

Alleen pinnen

Om zo min mogelijk contant geld in de kantine te hebben, hebben wij besloten om over te stappen dat het alleen nog mogelijk is tot pinnen. Wil je hier rekening mee houden als je naar de sportkantine komt. Alleen pinnen is mogelijk.

Werken met bonnen

Een aantal jaren geleden hebben wij als vereniging ook bonnen ingevoerd. Je kunt voor een bepaald bedrag (10, 20, 30 of 50 euro) een bon kopen. Je houdt deze zelf in beheer. Voor de bon pin je eenmalig het bedrag en vervolgens kun je je consumpties af laten strepen op je bon.

Mocht je hier vragen over hebben kun je altijd iemand uit de kantinecommissie hierover aanspreken of even een mail sturen. THOR is op geen enkele manier aansprakelijk te stellen voor het kwijtraken van de aan jouw verkochte bon. THOR zal deze verkochte bonnen niet zelf in beheer houden; dat is de verantwoordelijkheid van degene die de bon heeft aangeschaft.