Spaaractie: Spaar voor jouw club

Nu de competitie weer is hervat, is dit een mooie gelegenheid om nog eens het succes van de spaaractie bij PLUS Van Velzen van afgelopen najaar aan het licht te brengen.
Afgelopen zaterdag mochten Fenne, Mette en Laurens namens THOR de cheque t.w.v. €1.578,- in ontvangst nemen van Harold van Velzen. Van alle stichtingen en verenigingen die meededen aan de spaaractie zijn wij maar liefste als eerste geëindigd met het aantal verzilverde spaarpunten. Dat is voor THOR een top prestatie! Wij willen alle spaarders enorm bedanken voor het mooie bedrag wat wij hiermee hebben mogen ontvangen.
Wat er precies met het bedrag gaat gebeuren zal binnenkort bekend gemaakt worden!

Klik op de foto voor een vergroting

Reservebank

Op het veld hebben we als thuisploeg een heerlijk plekje om te kunnen zitten als reserve bij een wedstrijd. De tegenstanders zijn echter (nog) niet voorzien van een fijne plek om te zitten. De sponsorcommissie is druk bezig met een sponsor om een 2e bank te bewerkstelligen. Wanneer deze er zal zijn, is nog niet precies bekend.

Wall of Fame