Save the date: Algemene leden vergadering

Op vrijdag 16 september vindt om 20:00 de ALV plaats. Noteer deze vast in je agenda. Tijdens de ALV zal er aandacht worden besteed aan de financiƫn, waaronder de begroting voor seizoen 2022/2023. Andere onderwerpen, zoals nieuws vanuit de commissies, zal bij de 2e ALV aan het einde van het jaar aan bod komen.

Na de vergadering lijkt het ons leuk om oude foto's van THOR te bekijken en met elkaar een keuke manier te bedenken om met de foto's de kantine aan te kleden.

Trainingen

Aankomende week starten de trainingen voor alle teams. De trainingstijden zijn als volgt:

Woensdag Teams
17:45 - 18:45 Kangoeroes, E1, E2, D1
19:00 - 20:00 C1, A1, A2
20:15 - 21:45 Senioren

.

Maandag Teams
19:00 - 20:00 C1, A1, A2
20:15 - 21:45 Senioren

In de vorige nieuwsbrief stond de oproep voor een trainer voor THOR 2, we zijn heel blij dat Arie zich beschikbaar heeft gesteld om dit te gaan doen. De trainers van de jeugdteams zullen in de loop van de week bekend worden gemaakt.

Van een aantal ouders heb ik de vraag gekregen om een avond te organiseren waarin de basics rondom trainen en coachen wordt uitgelegd. Dit omdat het regelmatig voorkomt dat de trainer/coach van het team niet mee kan met de eigen wedstrijd en er dan een ouder wordt gevraagd te coachen. Heb je interesse om uitleg te krijgen, laat dit weten aan Arja 06 45 09 39 15

Programma 1e helft veld

Het programma van de najaarscompetitie op het veld is bekend en is gepubliceerd in sportlink. Op dit moment is er nog geen vervanger gevonden om het wedstrijdsecretariaat te gaan doen. Mocht je dit willen doen, laat het weten aan Arja. Wanneer er niemand wordt gevonden om het wedstrijdsecretariaat op zich te nemen, zal het regelen van invallers en het verplaatsen van wedstrijden op een andere manier moeten worden geregeld. Wanneer dit het geval is, zullen de trainers jullie hierover van informatie voorzien.