Van de voorzitter…

Afgelopen zaterdag, 19 februari, was een mooie THORdag. Een hele dag thuiswedstrijden, ik mocht een kampioenstaart uitreiken aan de B (behaald op het veld), daarna bij mijn dochter en weer wat later bij mijn zoon langs de lijn zitten om vervolgens een wedstrijd te mogen fluiten.
Het voelde een beetje als Nieuwjaar, ik zag namelijk in het publiek allemaal mensen elkaar van harte begroeten, alsof ze elkaar al een tijdje niet gezien hadden. Er werd ook nog een foto met een aantal jeugdleden gemaakt, samen met de eigenaar van de Plus, Harald van Velzen, die verbaasd was dat juist het kleinere THOR het hoogst was geëindigd bij ‘zijn’ Plus actie. En ik kan trots antwoorden dat je bij THOR onderdeel bent van een groot familienetwerk van minstens 3 generaties die wijd door het dorp vertakt zijn.

We zijn er weer…

N.a.v. de signalen uit de Voice of Holland en Ajax hebben we als bestuur besloten een vertrouwenspersoon te zoeken, daar kom ik een volgende keer op terug. Het lijkt zo vanzelfsprekend dat iedereen bij THOR zich veilig voelt, maar als dat een keer niet zo zou zijn, dan willen we duidelijk maken dat je daar in vertrouwen met iemand over kunt praten.

Uit de ALV staat nog een actiepunt open over eventuele zonnepanelen op het clubhuis. Als iemand ons daarbij kan ondersteunen, dan horen we dat graag.

John

Save the date!

Er zijn 2 data in het vooruitzicht, die je nu alvast kunt noteren in je agenda. Op zaterdag 9 april gaan we in en rond de kantine aan de slag om de kantine en de velden gereed te maken voor de 2e helft van het veld-seizoen. Vele handen maken licht werk, alle leden en ouders van leden zijn welkom!
Daarnaast is 2022 voor THOR een memorabel jaar! De club bestaat 80 jaar! Het 80-jarig bestaan willen we vieren tijdens de seizoen-afsluiting, welke zal plaatsvinden op zaterdag 25 juni.

Babynieuws

Op 9 februari is Sep geboren, wij willen Damaris, Pim en Fynn van harte feliciteren met de geboorte van hun zoon/broertje. We hopen hem snel te mogen verwelkomen langs de lijn.
Ook gezinsuitbreiding voor Joanie, Joris en Liene, op 6 februari is Anne geboren. Van harte gefeliciteerd!

Huldiging THOR B1

De B1 heef er even op moeten wachten door de Corona-maatregelen, maar zaterdag 19 januari konden zij worden gehuldigd voor hun kampioenschap op het veld. Na een goed gespeelde wedstrijd in de zaal, die de B1 met 10-6 heeft gewonnen, werden de medailles uitgereikt en konden de spelers genieten van een heerlijke taart. Van harte gefeliciteerd!

THOR 2 zal nog even geduld moeten hebben. Gezien de senioren teams in de zaal een andere samenstelling hebben dan op het veld, zal THOR 2 op het veld worden gehuldigd.

Klik op de foto voor een vergroting

Vacature TC

Vanaf seizoen 2022/2023 zijn wij op zoek naar versterking van de Technische Commissie. Vind je het leuk om mee te denken over teamindelingen, oefenwedstrijden, scheidsrechter-indelingen en trainingen, meld je aan!

Mocht je vragen hebben over wat het werk van de TC inhoudt en wat er van jou zal worden verwacht, neem dan contact op met Arja, Manon of JanRoel.

Vacatures BSO Ballies

Heb je interesse om in de kinderopvang te werken? BSO Ballies biedt buitenschoolse opvang aan in de THOR-kantine en zij zijn op zoek naar pedagogisch medewerkers.

Kangoeroes!

Wij zijn blij te kunnen vermelden dat er in januari een groepje kangoeroes is gestart. Op woensdag van 17.00-17.45 zijn alle kinderen tussen de 3 en de 6 jaar van harte welkom om te komen korfballen. Ilse en Ties stellen iedere week een leuke afwisselende training samen om spelenderwijs te leren korfballen.

Laurens, Art, Thom, Noelle, Fynn en Lucas hopen dat er nog meer kinderen zullen aansluiten om samen te spelen, gooien, vangen schieten en vooral veel plezier te hebben!

Kangoeroe klup

Jubilarissen 2021

Klik op de foto voor een vergroting

Nu Corona over zijn piek heen lijkt te zijn, kunnen we aan de slag om de jubilarissen van 2021 te feliciteren. Corinda en Simone waren in 2021 25 jaar lid en werden gefeliciteerd met een speldje, een oorkonde en een bosje bloemen.

Overige jubilarissen van 2021 zijn Trieneke Dijkhof (25 jaar lid), Wil van Duuren (50 jaar lid), Wim van Duuren (50 jaar lid) en Gertjan Catsburg (50 jaar lid). Ook zij zullen binnenkort een speldje, oorkonde en bloemen ontvangen.