Zaterdag 10 september, de dag waar Thor 1 naar had uitgeleefd, was dan eindelijk daar.
Na een goede voorbereiding, in de vorm van een teamweekend in het pittoreske Friesland, en een nieuwe coach, was iedereen er weer klaar voor.

Door een last minute corona-gevalletje bij 1 van de heren bij Olympia, moest er een extra heer geregeld worden. De wedstrijd leek hierdoor verlaat te worden, maar gelukkig kwam de extra heer op tijd aan en kon de wedstrijd alsnog 15:00 stipt beginnen.

In de 3e minuut kreeg Marc een strafworp mee en maakte de 0-1. Echter kregen de tegenstanders een paar minuten later ook een strafworp en maakte 1-1 gelijk. Door het goede verdedigen van Thor, maar de matige afronding, bedroeg de ruststand 3-4 in het voordeel van Thor.

Na de peptalk van Douwe Jan ging Thor er weer met volle strijdlust tegenaan. Familie van ‘t Hoog was gelijk opdreef en liet de stand uitkomen op 4-7.

Vanaf dat moment begon het spannend te worden, want binnen een tijdspan van 2 minuten kreeg Thor de 5-7 en 6-7 tegen. Er waren nog maar ongeveer 10 minuten te gaan, dus Thor moest maken dat ze de voorsprong wist te behouden

In de 51e minuut scoorde zowel het thuis- als het uitteam, resulterend in 7-8. Gelukkig waren respectievelijk Tom en Dylan daar die in de 52e en 56e minuut de 7-9 en 7-10 maakte.

De spanning was om te snijden, maar verdedigend had Thor het goed op orde. Toen Lisa in 58e minuut de 7-11 maakte, viel de wedstrijd niet meer uit handen te geven. Iedereen juigde uitbundig, alleen Lisa zelf leek er wat moeite mee te hebben. Kwam dat nou door de zon?!?

Gelukkig floot de scheidsrechter vervolgens de wedstrijd af. Thor 1 heeft de eerste 2 punten van het seizoen binnen!

Komende zaterdag spelen alle teams thuis waaronder Thor 1 tegen Good Luck 1 uit Middelharnis. Kom jij de teams aanmoedigen?

Tot zaterdag!