Er hebben zich al een heel aantal jeugdleden opgegeven om mee te gaan op kamp, maar er zijn nog plekjes vrij. Heb je je nog niet opgegeven, maar wil je wel graag mee? Geef je nu op!

Maandag 11 juli t/m vrijdag 15 juli 2022 gaan wij weer naar een echt kamphuis. En wel naar groepsaccommodatie "De Lindenhorst" vlakbij Meppel. Dat betekent 4 nachten en 5 dagen gezelligheid, bosspellen, sporten, “lekker” eten en nog veel meer!

Als het jou leuk lijkt om hierbij te zijn en als dit van jouw ouders mag horen wij dit graag zo snel mogelijk van jou. Mail jouw naam, geboortedatum en team naar:
- thorkampharmelen@gmail.com

Omdat wij dit jaar weer naar een kamphuis gaan is het alleen mogelijk om de hele week mee te gaan. De prijs voor leden is €110,- en voor niet-leden €125,- per persoon voor de hele week.

Ben jij tussen de 6 en 18 jaar? Ben jij lid van THOR of ben jij een vriendje vriendinnetje, neef, nicht, broer of zus van iemand die lid is van THOR? Geef je dan snel op!

Wanneer jij hebt doorgegeven dat je mee wilt krijg jij hiervan een bevestiging en zullen wij begin juni meer informatie geven over het coolste kamp van het jaar.

Mochten er vragen zijn, stuur dan een mailtje naar: thorkampharmelen@gmail.com of stuur een appje naar Lars Catsburg 06 53 76 43 02 of Manon Gerritsen 06 23 39 90 91

Wij hebben er in elk geval weer zin in!

Met vriendelijke groet,
De Kampcommissie van kv THOR