Acties
Omdat wij het niet wenselijk vinden om de contributie te blijven verhogen willen we meer inzetten op acties om geld voor THOR te verdienen.

 • Club van 50. De club van 50 zet zich in voor de jeugd. Wanneer je lid bent van de club van 50 draag je ieder jaar 50 euro bij aan de club. De kas van de club van 50 wordt beheerd door Gert-Jan en Jaap. Wanneer THOR een jeugdactiviteit wil organiseren, draagt de Club van 50 in overleg hieraan bij. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een extra uitje tijdens kamp, maar ook een clinic voor de jeugd ligt binnen de mogelijkheden. Daarnaast sponsort de Club van 50 de trainingspakken en wedstrijdshirts voor de jeugd, hierdoor ziet ieder team er goed verzorgd uit.
  Om de club van 50 te promoten en te laten groeien, hebben we een actie bedacht: ieder lid dat een lid van de club van 50 werft, verdient 5 euro voor een teamuitje dit seizoen. Hoe meer leden je aanbrengt, hoe groter het budget om wat leuks te doen met je team!
  Inschrijfformulieren voor de Club van 50 kun je opvragen bij Gert-Jan, Jaap of Arja.
 • Verhuur van de kantine. Wil je een feestje geven, maar heb je geen zin in rommel in huis? Je kunt de THOR-kantine huren. Kosten zijn 200 euro per dag, leden krijgen 50 euro korting. Ook het huren van het springkussen behoort tot de mogelijkheden. Heb je interesse, laat het weten aan de kantinecommissie: Jochem, Demi H, Demi J en Linde.
 • Sponsorkliks. Je kunt THOR sponsoren door je online aankopen te doen via Sponsorkliks. Ga naar: SponsorKliks | Gratis sponsoren! Vul KV THOR in, en doe je aankopen via de webshop. Dit kost jou niets, maar levert wel een percentage op voor THOR!
 • Statiegeldflessenactie. De statiegeldflessenactie van dit voorjaar was een mooi initiatief. Mede door de bijdrage van Sion Care heeft dit een mooi bedrag opgeleverd voor THOR. In het najaar volgt deze actie nog een keer. Houdt hiervoor de app en de socials in de gaten (en begin vast met het sparen van plastic statiegeld flessen (dus geen glaswerk of blikjes).
 • Sponsoring. Een inkomstenbron waar we mogelijk meer uit kunnen halen is sponsoring. Helaas heeft de sponsorcommissie aangegeven ermee te stoppen. We zijn nu op zoek naar mensen die het leuk vinden om bedrijven te benaderen voor sponsoring en/of dit administratief af te handelen. Ben of ken je iemand die (misschien) zou willen sponsoren, maar wil je zelf niet in de commissie, dan is jouw input ook van harte welkom! Denk bijvoorbeeld aan een bordsponsor, shirtsponsor, hoofdsponsor of een sponsor in materialen.
 • Oliebollenactie. Dit jaar gaan we oliebollen bakken en verkopen voor THOR. Inmiddels hebben we een geschikte locatie in het dorp om te bakken, dus kan het organiseren gaan beginnen. Ik ben op zoek naar een aantal leden en een aantal ouders die willen helpen dit te organiseren.
  Het idee is om twee weken voor oud-en-nieuw door het dorp te gaan voor de voorverkoop, zo hebben we een idee hoeveel we moeten bakken. Daarnaast willen we bakken voor de losse verkoop. Het plan is om zaterdag 30 december te bakken en wanneer er veel afname is ook vrijdag 29 december en mogelijk in de nacht van 29 of 30 december.
  Naast dat ik mensen zoek die in de organisatie willen, zijn vrijwilligers voor het bakken en de verkoop ook nodig! Vele handen maken licht werk, wanneer deze actie een succes wordt, zal dit voor THOR financieel een grote opsteker zijn. Wil je in de commissie of helpen op de 29e en/of 30e, geef het door aan Arja.