Tijdens de Algemene Ledenvergadering is het al ter sprake gekomen: Kind & Co zal alleen nog tijdens de maanden april t/m oktober gebruik maken van onze accommodatie.
Daarnaast is inmiddels duidelijk geworden dat de Oud Papier Actie definitief stopt. Het contract liep af en de gemeente Woerden plaatst in alle woonkernen "eigen" papiercontainers. De opbrengsten voor THOR liepen al jaren terug en we hebben besloten geen andere OPA meer op te starten voor THOR.

Dat OPA stopt is meteen het einde van een tijdperk. Veel vooral overige leden hebben nog goede herinneringen aan de tijd dat we papier ophaalden met vrachtwagens van de firma Van Scherpenzeel waar hoge bakken op stonden. Het zou nu op die manier niet meer mogen. Pupillen t/m senioren werkten mee. Je reed mee op de "binnenwijk" of op de "buitenwijk". Als je op de buitenwijk zat dan was Jan Peeters de chauffeur en halverwege ging de groep iets drinken bij Gé en Miep Bos van De Putkop. Mooie herinneringen. Maar goed, genoeg gemijmerd.

Jullie begrijpen dat bovenstaande gevolgen heeft voor onze inkomsten. Gelukkig kunnen we - doordat de oliebollenactie een doorslaand succes was - de stijging van de contributie binnen de perken houden. Maar we zijn wel gaan zoeken naar andere mogelijke inkomsten.

Breng een lid aan voor de Club van 50
De Club van 50 is opgericht in 1992 tijdens het 50 jarig jubileum van THOR. Het doel van de Club van 50 is het stimuleren van onze korfballende jeugd. Zij sponsort regelmatig activiteiten voor de jeugd, zoals een grotere activiteit tijdens het jeugdkamp, een clinic van de Korfbalstars of andere activiteiten voor de jeugd. Afgelopen zomer werd er een uitzondering gemaakt en stond de Club van 50 garant voor het plaatsen van de zonnepanelen op het dak van de kantine.
We hebben een leuke actie bedacht: breng een lid aan voor de Club van 50 en verdien zelf 5 euro. Anders dan bij de Grote Clubactie is het nu uitdrukkelijk niet de bedoeling om huis aan huis te werven, maar je mag natuurlijk wel familieleden of buren vragen.
Woensdag 22 mei krijgen de jeugdleden een flyer mee met meer informatie. Heb je geen flyer gekregen: haal er dan een op in de kantine.

THOR als partner van de VriendenLoterij
Misschien heb je de reclame gezien op tv. Verenigingen kunnen partner worden van de VriendenLoterij. Iedereen die een lot heeft van de Vriendenloterij kan een extra persoonlijk goed doel kiezen. Binnenkort kun je THOR als goed doel kiezen: 40% van de opbrengst van jouw lot (circa € 6,=) gaat dan maandelijks naar de vereniging, de overige 60% gaat naar de andere goede doelen.
Hou de site goed in de gaten.

Sponsorkliks
THOR werkt al enige jaren samen met Sponsorkliks, een interessante manier om zonder dat het jou geld kost toch geld op te halen voor THOR. We zullen hier binnenkort extra aandacht aan besteden. Hoe werkt het en waar moet je op letten.

Natuurlijk zijn we ook altijd op zoek naar sponsoren die via een reclamebord hun bedrijf in de picture willen plaatsen. Dat kan al voor € 150,= per jaar (excl. eenmalige fabricagekosten). Er zijn ook andere mogelijkheden. Neem gerust contact op met Petra via sponsorcommissie.thor@gmail.com.

We hebben er vertrouwen in dat we hiermee een deel van de gemiste inkomsten goed kunnen maken.

Het bestuur