Beste leden,

Voor het eerste deel van het veldseizoen hebben wij een indeling gemaakt met alle kantinediensten die er gedraaid moeten worden. Wanneer je ingeroosterd staat en je bent verhinderd, ben je zelf verantwoordelijk om een vervanger te regelen. Als je de eerste kantinedienst draait van de dag en je hebt geruild, geef dit dan door aan de kantinecommissie. Dit is noodzakelijk in verband met het rondbrengen van de sleutel (wij nemen werkelijks contact op met degene die moeten openen).

Ook hebben wij op de woensdagen, dat midweek thuis speelt, de A1 ingeroosterd voor de kantinedienst. Dit is gelijk na hun eigen training. Zij kunnen in de rust van de wedstrijd zorgen voor thee en na de wedstrijd het eerste drankje verzorgen voor de spelers. Hierna zijn de teams zelf verantwoordelijk voor hun drinken.

Tot slot, met betrekking tot de werkzaamheden achter de bar, zijn er in de kantine verschillende werkdocumenten aanwezig. Zo is er een formulier voor de werking van het pinautomaat, het zetten van koffie, etc.

Als je nog vragen hebt en/of leuke verfrissende idee├źn voor de kantine, app of mail ons dan naar kantinecommissie.thor@gmail.com

Wij wensen jullie een sportief eerste veldseizoen!

De kantinecommissie
Demi J, Demi H, Jochem en Linde

Zaterdag 9 september

09:00 - 11:00 Alyssa (moeder Alexandra) & Ilse (moeder Tim & Sophie)
11:00 - 13:00 Anja (moeder Sanne) & Gabrielle (moeder Evi & Tess)
13:00 - 15:00 Jesse & Jochem
15:00 - 17:00 Elin & Yvonne
17:00 - eind Selectie


Woensdag 20 september

20:00 - 21:30 Thor A1


Zaterdag 23 september

09:00 - 11:00 Lesley (vader Jozua & Ezra) & Sjoerd
11:00 - 13:00 Sara (moeder Brent) & Ellen (moeder Fleur)
13:00 - 15:00 Madelon & Emma
15:00 - 17:00 Lida & Evelien
17:00 - eind Selectie


Woensdag 27 september

20:00 - 21:30 Thor A1


Woensdag 4 oktober

20:00 - 21:30 Thor A1


Zaterdag 7 oktober

09:00 - 11:00 Sebastiaan (vader Frederique en Maartje) & Martin (vader Thijmen)
11:00 - 13:00 Kitty (moeder Bas) & Mark (vader Levi)
13:00 - 15:00 Lianne (moeder Febe) & Cathrien (moeder Annika)
15:00 - 17:00 Jannika & Pitou
17:00 - eind Selectie


Zaterdag 21 oktober

09:30 - 11:15 Demi J & Karlijn

Gedeeltelijk rookvrij

Voor nu geven wij het advies af om niet voor de kantine te roken maar jezelf te verplaatsen door naast het materialenhok te gaan staan.

Alcoholbeleid

Zoals bij de meeste misschien wel bekend: wij schenken in de sportkantine alcohol vanaf 14.00u 's middags. Wij schenken niet aan jongeren onder de 18 jaar.

Statiegeld

Per 1 april jl. is er statiegeld toegepast op blikjes. Dit is een van de redenen dat we de prijzen hebben moeten verhogen om het statiegeld hierin mee te verrekenen. Uiteraard ben je vrij om de lege statiegeldblikjes mee naar huis te nemen en deze zelf in te leveren bij de supermarkten.

Er zijn speciale prullenbakken die alleen bestemd zijn voor de statiegeldflessen en blikjes. Wat kort gezegd inhoudt dat als je je statiegeldfles/blik hierin deponeert je de vereniging sponsort met het statiegeld. Wij zullen deze flesjes en blikjes inleveren bij de supermarkt en het statiegeld zal dan bestemd zijn voor de vereniging.

Wij hopen natuurlijk van harte dat dit jullie uitnodigt om via deze kleine handeling de vereniging extra te sponsoren. De speciaal daarvoor bestemde prullenbakken zullen wij duidelijk aanduiden dat deze alleen bestemd zullen zijn voor de statiegeldflessen en blikjes.

Alleen pinnen

Om zo min mogelijk contant geld in de kantine te hebben, hebben wij besloten om over te stappen dat het alleen nog mogelijk is tot pinnen. Wil je hier rekening mee houden als je naar de sportkantine komt. Alleen pinnen is mogelijk.

Werken met bonnen

Een aantal jaren geleden hebben wij als vereniging ook bonnen ingevoerd. Je kunt voor een bepaald bedrag (10, 20, 30 of 50 euro) een bon kopen. Je houdt deze zelf in beheer. Voor de bon pin je eenmalig het bedrag en vervolgens kun je je consumpties af laten strepen op je bon.

Mocht je hier vragen over hebben kun je altijd iemand uit de kantinecommissie hierover aanspreken of even een mail sturen. THOR is op geen enkele manier aansprakelijk te stellen voor het kwijtraken van de aan jouw verkochte bon. THOR zal deze verkochte bonnen niet zelf in beheer houden; dat is de verantwoordelijkheid van degene die de bon heeft aangeschaft.