Een dag voor de vakantie echt begint met de start van het THOR kamp, een laatste Nieuwsbrief.

Met veel plezier hebben we ons 80‐jarig bestaan gevierd inclusief een traditioneel prima BBQ. Mooi om weer zoveel verschillende generaties door elkaar heen te zien. Ook omdat er een oude bekende terugkeert als hoofdtrainer, dat was meer weerzien dan kennismaken.

De serieuze ondertoon duurde maar kort maar desalniettemin van belang: willen we goed blijven doordraaien als vereniging dan hebben we versterking nodig bij o.a. TC, wedstrijdsecretariaat en scheidsrechters. Maar ook andere commissies kunnen versterking gebruiken.
Veel mensen gebruiken de vakantie om eens na te denken over het leven, of bv hun werk nog past. Wat mij betreft zitten daar ook een paar ingevingen bij om THOR te komen versterken.

Fijne vakantie, tot in het nieuwe seizoen!

Teamindeling

Kangoeroes
Op dit moment zijn er 3 kangoeroes lid van THOR: Thom, Laurens en Art. Daarnaast zijn er een aantal kinderen die al een paar keer hebben meegetraind, maar nog geen lid zijn. Ook heeft de kennismakingstraining in juni een aantal kinderen enthousiast gemaakt om na de zomervakantie nog eens mee te trainen en mogelijk lid te worden. We hopen dat we in het zaalseizoen of het veldseizoen in het voorjaar vanuit de kangoeroes kinderen kunnen laten doorstromen om een F-team te vormen.

E‐teams
We hebben 2 E‐teams. Bij het vormen van de teams hebben we de regels vanuit het KNKV gevolgd. Het KNKV schrijft voor dat er in elk E-team minimaal 1 meisje zit. Daarnaast is de gemiddelde leeftijd en de maximale leeftijd van de spelers van belang. Daarbij hebben we er zo veel mogelijk rekening mee gehouden dat de spelers bij vriendjes en vriendinnetjes in het team zitten.

De spelers die uit de F komen zijn gewend in een groot team te spelen, waarbij het niet zo’n probleem was als je je een keer afmeldde. Nu de teams kleiner zijn heeft afmelden sneller gevolgen voor het wel of niet doorgaan van een wedstrijden. Wij vragen jullie hier rekening mee te houden.

A‐teams
De A‐teams zijn beide teams van 8 spelers. Het zou daarom fijn zijn dat iedereen er alle wedstrijden is. Natuurlijk kan er altijd een reden zijn waardoor dit niet lukt. Daarom hebben we bij het KNKV aangevraagd of de A‐teams op dezelfde zaterdagen uit en thuis spelen, zodat we het zo kunnen plannen, dat in ieder geval bij de thuiswedstrijden ze bij elkaar kunnen invallen. Bij uitwedstrijden zullen we moeten kijken wat er nodig en mogelijk is.

De teamindelingen zijn te bekijken onder Opstellingen en trainingstijden.

Trainers

Het is nog niet bekend welke trainer welk team zal gaan trainen, maar gelukkig hebben we voldoende mensen bereid gevonden om trainen te geven en te coachen, om ieder jeugdteam van een trainer/coach te voorzien.

Voor THOR 2 zijn we nog op zoek naar een trainer. Ben of ken je iemand, laat het weten aan de TC.

Van een aantal ouders heb ik de vraag gekregen om een avond te organiseren waarin de basics rondom trainen en coachen wordt uitgelegd. Dit omdat het regelmatig voorkomt dat de trainer/coach van het team niet mee kan met de eigen wedstrijd en er dan een ouder wordt gevraagd te coachen. Heb je interesse om uitleg te krijgen, laat dit weten aan Arja 0645093915.

Trainingstijden

De eerste training voor alle teams na de zomervakantie zal zijn op woensdag 24 augustus. De Selectie start op maandag 22 augustus.

De trainingstijden voor het najaar zijn als volgt:

17.45‐18.45 Kangoeroes, E1, E2, D1
19.00‐20.00 C1, A1, A2
20.15‐21.45 Senioren
19.00‐20.00 C1, A1, A2
20.15‐21.45 Senioren

Competitiewedstrijden

Eind augustus wordt het programma van de competitiewedstrijden van het veld najaar 2022 bekend gemaakt door het KNKV. Voor THOR 2 en alle jeugdteams kun je ervan uit gaan dat er wedstrijden worden ingepland op de volgende data: 10 september, 17 september, 24 september, 1 oktober, 8 oktober en 15 oktober.

Voor THOR 1 komen daar 22 oktober en 29 oktober bij.

De competitie van het zaalseizoen start op 26 november. Oefenwedstrijden zullen hiervoor gepland worden op 12 november en/of 19 november.