Teamindelingen seizoen 2024/2025

De teamindelingen van volgend seizoen zien er op dit moment als volgt uit:

Kangoeroes
Op dit moment zijn bij THOR geen kangoeroes. We willen wel graag een groepje kangoeroes starten. Zijn er broertjes, zusjes, vriendjes, vriendinnetjes in de leeftijd 4-6 jaar oud, die het leuk vinden om op een speelse manier kennis te maken met korfbal? Maar vooral ook te bewegen en veel plezier te hebben, meld je bij Arja. Dan kunnen we misschien wel een groepje starten.

THOR F1
Fenna Laurens
Isa Thom
nieuwe instroom: Boaz en Sophie
THOR E1 THOR E2
Febe Joey Isabelle Art
Guusje Lisa Leander
Lieve Max
Noami Naud
THOR D1 THOR D2
Aimee Ezra Annika Bas
Charlotte-Sophie Levi Fleur Boaz
Lucie Milan Jolynn Brent
Margot Seth Nora Isaï
Rosalie Norah
Tess Yara
THOR C1 THOR B1
Alexandra David Evi Sanne
Evelien Jozua Julia Suze
Fenna Mees Lindsey Vera
Megan Maartje Yinthe
Mette Rachel Thijmen

Senioren
Op het veld spelen alle teams in de breedtesport. Hierdoor mogen alle seniorenspelers bij alle seniorenteams spelen/invallen. Net als vorig seizoen is er geen hoofdcoach en deelt de TC de teams in. Op dit moment is de TC hiermee bezig. Na de zomervakantie zal er duidelijkheid komen over de indeling van de teams.

Recreanten
Vanaf vorig seizoen hebben we recreantenkorfballers. De recreantenkorfballers trainen één keer per week en spelen geen competitiewedstrijden. Op dit moment trainen zij mee met de andere senioren. Maar idealiter trainen de recreanten met een eigen groepje. De training wordt dan speciaal ingericht voor volwassenen die nog nooit hebben gekorfbald of voor wie het alweer een hele tijd geleden is.
Lekker een uurtje sporten/korfballen op je eigen niveau en daarna, wanneer je dat gezellig vindt, met elkaar een drankje doen in de kantine. Naast dat je zelf lekker in beweging bent, leer je ook het spelletje korfbal kennen en kun je op zaterdag extra goed aanmoedigen langs de lijn. Een eigen trainingsbeleider is gewenst.

Lijkt het je leuk om op deze manier kennis te maken/bezig te zijn met korfbal? Of vind je het leuk om een groepje recreanten te begeleiden om korfbalfit te worden/blijven? Stuur een berichtje naar Arja 0645093915.

Trainers en trainingstijden

Het is nog niet precies bekend welke trainer welk team zal gaan trainen, op dit moment is de zoektocht naar voldoende trainers nog gaande. De TC en het bestuur is hierover in gesprek gegaan met de senioren, junioren en de ouders van jeugdspelers.

De eerste training voor alle jeugd na de zomervakantie zal zijn op woensdag 28 augustus. Teams die 2x per week trainen starten op maandag 26 augustus.
De senioren en de B1 trainen ook op maandag 19 augustus en woensdag 21 augustus.

De trainingstijden voor het najaar zijn als volgt:
Woensdag
17.45-18.45 F1, E1, E2, D2
19.00-20.00 D1, C1, B1
20.15-21.45 Senioren en recreanten

Maandag
F, E en D-teams trainen alleen 2x in de week in overleg met de trainers
19.00-20.00 C1, B1.
20.15-21.45 Senioren

Oefenwedstrijden

Vanwege de vakantie en de seizoensopening zijn er geen oefenwedstrijden.

Competitiewedstrijden

Eind augustus wordt het programma van de competitiewedstrijden van het veld najaar 2024 bekend gemaakt door de KNKV. Je kunt ervan uitgaan dat er wedstrijden worden ingepland op de volgende data: 7 september, 14 september, 21 september, 28 september, 5 oktober en 12 oktober.