Vanaf november tot april is sporthal De Kroon onze thuisbasis. Hier zijn we te gast!! Om alles ook gezellig te houden te houden zetten we hier nog even wat kleine regels op een rijtje:

  • Er mogen geen warme etenswaren vanuit de kantine genuttigd worden op de tribune. Ook het nuttigen van alcohol is verboden op de tribune.
  • Na de laatste wedstrijd/training ruimen we alles netjes op. Dit betekent dus ballen in het ballenrek of in de THOR-kast en korven op de daarvoor bestemde plek. Op de foto's die naast de deuren van het materialenhok hangen kun je zien waar alles hoort.
  • Als de buitendeuren in de zaal open zijn gezet dan moeten die uiteraard ook weer dicht.
  • Vergeet niet de radio weer op zijn plek te zetten.
  • Het scorebord-bedieningspaneel mag in het EHBO-hok en de tafel met stoelen voor het raampje van het beheerdershokje op de tribune.
  • En natuurlijk ruimen we alle troep in kleedkamers en op de tribune op in de daarvoor bestemde prullenbakken.

Wat ook belangrijk is om te weten: er hangt een AED in het EHBO-hok (tegenover het damestoilet).

Verder verzoek voor de rokers om hun peukjes niet voor de deur te gooien, maar in de asbakken en iedereen die sportief op de fiets komt, de fietsen netjes te plaatsen in de daarvoor bestemde rekken. Mocht er een ambulance moeten komen, dan mogen er geen fietsen in de weg staan.

Wij hopen dat iedereen hier rekening mee kan houden zodat het voor ons en voor de andere gebruikers van de sporthal gezellig blijft. En is er iets onduidelijk of zou je graag extra materialen willen gebruiken kun je dit altijd aan Wim, de beheerder van de sporthal, vragen.